دوشنبه، 14 تير 1395

پرسش :

در مساله 183: «هرگاه چيزى با بول پسر يا دختر شيرخوارى كه غذاخور نشده نجس گردد، چنانچه يك مرتبه آب روى آن بريزند پاك مى‏‌شود و در لباس و فرش و مانند آن فشار لازم نيست، ولى احتياط مستحب آن است كه دو مرتبه بريزند.» آیا غساله آن نجس است و جمع کردن آن لازم است؟

پاسخ :
غساله آن پاک است؛ فشردن و جمع غساله لازم نیست هر چند بهتر است.

منبع: makarem.ir