سه‌شنبه، 15 تير 1395

پرسش :

کسی که نمی تواند از خروج بول و غائط و باد خودداری کند وظیفه اش چیست؟

پاسخ :
چنانچه می داند که از اول تا آخر وقت نماز، به مقدار وضو گرفتن و نماز خواندن مهلت پیدا می کند باید نماز را در همان وقت مهلت بخواند و به واجبات نماز، قناعت کند. والا وظیفه آن است که یک وضو بگیرد و فورا مشغول نماز شود و اگر در وسط نماز چیزی خارج شد اعتنا نکند و نماز را بخواند ان شاءالله صحیح است حتی اگر بین دو نماز فاصله زیادی نیندازد با همان یک وضو می تواند هر دو نماز را بخواند.

منبع: makarem.ir