سه‌شنبه، 15 تير 1395

پرسش :

اگر غیر مال التجاره ی که خمس آن پرداخت شده یا خمس ندارد، افزایش قیمت داشته باشد باید خمس آن پرداخت شود؟

پاسخ :
هرگاه غیر مال ‏التّجاره مالى دارد که خمس آن را داده یا اصلًا خمس ندارد (مانند ارث) چنانچه قیمتش بالا رود، اگر آن را بفروشد باید خمس اضافه قیمت را بدهد، همچنین اگر گوسفندى را که خمسش داده چاق شود باید خمس آنچه زیاد شده بعد از فروش بدهد.

منبع: makarem.ir