جمعه، 18 تير 1395

پرسش :

اگر در عقد موقت شرط شود که این عقد جهت محرمیت می باشد و به قصد ازدواج و زناشویی نمی باشد و مهریه یک عدد سکه تمام بهار آزادی تعیین شده باشد و پس از آن دختر و پسر با رضایت و تراضی نزدیکی نمایند پس از اتمام مدت صیغه نامه زوجه مایل به عقد دائم نباشد آیا دختر می تواند به دلیل ازاله بکارت درخواست مهرالمثل نماید؟

پاسخ :
هر گاه رضایت دختر مشروط به این بوده که بعدا او را عقد دائم کند و مرد تخلف کند باید مهر المثل را بدهد و اگر مشروط به این شرط نبوده مهر المثل تعلق نمی گیرد.

منبع: makarem.ir