چهارشنبه، 23 تير 1395

پرسش :

كسی كه‌ سالهای اول‌ تكليف‌ نماز نخوانده‌ و روزه‌ نگرفته‌ است‌ و اكنون‌ نمی‌داند چند سالگی به‌ تكليف‌ رسيده‌ است‌ وظيفه‌اش‌ چيست‌؟

پاسخ :
به‌ هر اندازه‌ كه‌ می‌داند به‌ تكليف‌ رسيده‌ قضا واجب‌ است‌. (به‌ هر مقدار كه‌ يقين‌ دارد به‌ تكليف‌ رسيده‌ بايد قضای نمازها و روزه‌ها را بجا بياورد و برای هر روزه‌ كفاره‌ هم‌ بدهد يعنی يا دو ماه‌ روزه‌ بگيرد كه‌ سی و يک روز آن‌ پی در پی باشد و يا شصت‌ فقير را سير كند.)

منبع: almazaheri.ir