چهارشنبه، 23 تير 1395

پرسش :

اگر مسافر پس از گذشتن از حد ترخص روزۀ خود را افطار کند، ولی قبل از رسيدن به حد شرعی به علتی نتواند مسافرت را ادامه دهد و برگردد، حکم روزۀ او چگونه است؟ فقط قضا دارد يا کفاره نيز واجب می‌شود؟ آیا باید در ادامۀ روز از انجام مبطلات روزه خودداری کند؟

پاسخ :
قضا فقط دارد و لازم نیست از مبطلات خودداری کند، گرچه بهتر است.

منبع: almazaheri.ir