چهارشنبه، 23 تير 1395

پرسش :

آیا روایت یا حدیثی درخصوص عدم ازدواج با افراد زاغ چشم یا چشم‎های رنگی داریم یا خیر؟ چون فردی اظهار می کرد که از یکی از ائمه (ظاهراً امام باقر(ع) روایتی در این خصوص داریم.

پاسخ :
روایاتی در وسائل الشیعه، ج 14، ابواب مقدمات النکاح، باب 20 مستدرک الوسائل، ح 14، ابواب مقدمات النکاح، باب 19 در مدح زنان چشم آبی آمده است.

منبع: makarem.ir