يکشنبه، 27 تير 1395

پرسش :

حجاب از نظر اسلام چیست و چه نوع پوششى براى زن و مرد حجاب است آیا موهاى مصنوعى که بعضى از زن‌ها بر سر مى گذارند حجاب موهاى طبیعى آنها حساب مى‌شود؟

پاسخ :
حجاب شرعى در مورد زنان پوشیدن تمام بدن به جز صورت و دست‌ها تا مچ مى باشد، امّا بعضى از انواع پوشش‌ها که زینت ظاهرى محسوب مى شود مثل موهاى مصنوعى کافى نیست و همچنین لباس‌هایى که لباس زینت محسوب مى شوند نیز کافى نیست و حجاب براى مردان پوشیدن قسمت‌هایى از بدن است که در بین مردم مسلمان پوشیدن آن مرسوم است بنابراین پوشیدن سر و دست‌ها و مقدارى از بازو (در پیراهن‌هاى آستین کوتاه) و مانند آن بر مردان واجب نیست.

منبع: makarem.ir