يکشنبه، 17 مرداد 1395

پرسش :

دختری پس از گذشت چند سال از سن تکليفش فهميده است در زمانی که تازه به بلوغ رسيده بوده، تعدادی از روزه‌هايش را نگرفته و تعداد آن روزه‌ها را هم نمی‌داند. همچنين به خاطر ندارد آيا روزه خوردن او عمدی بوده يا به خاطر ضعف و يا عذر ديگری بوده است. در اين صورت، اکنون از نظر قضا و کفاره چه وظيفه‌ای دارد؟

پاسخ :
قضا دارد و در صورت تمکّن مالی باید به ازای هر روزه 750 گرم گندم یا پول آن را کفاره بدهد.

منبع: almazaheri.ir