يکشنبه، 31 مرداد 1395

پرسش :

لطفاً نظر مبارك را پيرامون موضوعات زير بيان فرماييد: الف) ضرورت وفاق و همدلى بين مراجع شيعه. ب) ضرورت تعامل بين علماى حوزه هاى علميّه نجف اشرف و قم مقدّس. ج) اهميّت احترام و حفظ حرمت حوزه هاى علميّه. د) ضرورت هوشيارى در برابر توطئه هاى تفرقه افكنانه دشمنان اسلام و انقلاب.

پاسخ :
شک نیست که شرط پیروزى در تمام فعالیّت هاى اجتماعى اتّحاد وهمدلى است و این معنى در مورد مراجع و مجتهدین و کسانى که کارهاى کلیدى دارند اهمیّت بیشترى دارد. تجربه نشان داده هر زمان اتّحاد و همدلى در کار بوده دشمن ناامید شده است؛ ولى هر وقت بوى اختلاف به مشام دشمن مىرسد جسور و جدى مىشود و به فعالیّت هاى تخریبى دست مى‎زند و اى کاش اتّفاق و همدلى در الفاظ و شعار نباشد بلکه عملاً به ظهور و بروز رسد. این نکته نیز لازم به یادآورى است که اتّحاد و همدلى جز با سعه صدر و گذشت و احترام به افکار یکدیگر و عدم تعصّب نسبت به نظرهایى شخصى حاصل نمى‎شود. و از خدا مى‎خواهیم که راه وحدت و اتّحاد را به ما بیاموزد و توفیق عمل به آن را بدهد.

منبع:makarem.ir