جمعه، 5 شهريور 1395

پرسش :

زنى (كه ذات الاقراء است) به هنگام طلاق حيض مى‎بيند، ولى پس از يك طهر يائسه گشته و ديگر حيض نمى‎شود، با توجّه به اين كه مستند فقهى اين مسأله، روايت هارون بن حمزه است ( وسائل الشيعه، ج 15، ابواب العدد، باب 6، ح 1) و با عنايت به اين كه هارون بن حمزه توثيق خاصّى ندارد، آيا مى‌توان در مورد باقيمانده عدّه به اصل برائت رجوع كرد؟

پاسخ :
بقیّه عدّه ساقط نمى‎شود و چنانچه یک بار عادت شده باید دو ماه دیگر عدّه نگه دارد.

منبع:makarem.ir