جمعه، 5 شهريور 1395

پرسش :

زنى كه در عدّه عقد موقّت مى‌باشد در طول مدّت بعد از مدّت عقد موقّت سه مرتبه خون ديده است. اكنون شك دارد كه آيا به مقدار كافى خون حيض بوده يا نه؟ در صورتى كه اختبار و آزمايش نمى‎كرده و شك دارد. وظيفه چيست؟ چنانچه يقين به آمدن خون دارد، ولى يقين به تحقّق حيض ندارد، وظيفه چيست؟

پاسخ :
در صورتى که علائم حیض در آن بوده حیض محسوب مى‌‎شود و اگر علائم ثابت نیست عدّه با آن پایان نمى‎گیرد.

منبع:makarem.ir