شنبه، 6 شهريور 1395

پرسش :

مردی مبتلا به زود انزالی است و عملاً امکان مجامعت ندارد، به عبارت دیگر در حالی که منی از وی خارج می‌شود ولی نمی‌تواند مقاربت نماید، اگر پس از عقد شرعی حتی یک بار مقاربت نکرده باشد، آیا این امر عنن تلقی می‎شود و سبب فسخ نکاح می‎باشد؟

پاسخ :
این امر عنن محسوب نمی شود ولی اگر منجر به عسر و حرج شدید زوجه شود حاکم شرع می تواند او را طلاق دهد ( ضمنا این گونه بیماری ها معمولا درمان دارد).

منبع:makarem.ir