شنبه، 6 شهريور 1395

پرسش :

با توجّه به اين كه شهود طلاق بايد دو مرد عادل باشند، و نيز در موقع اجراى صيغه طلاق، زوجه بايد از خون حيض و نفاس پاك باشد، آيا زن به عنوان مجرى طلاق مى‌تواند صيغه را جارى نمايد؟ اگر جواب مثبت است، آيا لازم است مجرى صيغه نيز از خون حيض و نفاس پاك باشد؟

پاسخ :
مجرى صیغه طلاق مى‎تواند زن باشد و پاک بودن مجرى صیغه از عادت ماهانه شرط نیست. ولى دو شاهد عادل مرد باید حضور داشته باشند وزوجه به هنگام طلاق باید (از حیض و نفاس پاک بوده و) در طُهر غیر مواقع باشد.

منبع:makarem.ir