شنبه، 6 شهريور 1395

پرسش :

در صورتى که زوجه در طلاق خلع و در زمان عدّه به مبذول خود رجوع نماید، آیا به محض رجوع وى، مهریّه یا مال دیگرى که توسّط زوجه بذل شده بود قهراً به ملکیّت زوجه برمى گردد؟ و یا اینکه برگشت مال به ملکیّت زوجه مستلزم رجوع زوج است و تا زمانى که زوج رجوع نکرده، مال مبذول در ملکیّت زوج باقى است و تنها اثر رجوع زوجه به بذل این است که طلاق خلع که بائن است تبدیل به طلاق رجعى مى شود؟

پاسخ :
صحیح همان تعبیر اوّل است، یعنى به محض رجوع زوجه به بذل، مالکیّت او باز مى‎گردد.

منبع:makarem.ir