شنبه، 6 شهريور 1395

پرسش :

چنانچه زنی با مراجعه به دادگاه به صورت غیابی، طلاق عسر و حرجی اخذ و پس از ایام عدّه با مرد دیگری ازدواج نماید و سپس همسر اوّل وی از قضیه مطلع و تقاضای ابطال طلاق مذکور و زوجه را ملزم به تمکین نماید؛ آیا دادگاه مجاز است قبل از ابطال طلاق، حکم به تمکین بدهد؟

پاسخ :
هرگاه از دادگاه اجازه طلاق گرفته و مطابق موازین بوده نمی شود آن را به هم زد.

منبع:makarem.ir