پنجشنبه، 11 شهريور 1395

پرسش :

اینجانب هزینه سفر حج عمره پدر و مادر خود و همسرم را نذر کرده ام حال والدینم در سال جاری یا آتی به حج تمتع مشرف می‎شوند. آیا ایشان الزام به خرج این پول صرفا برای حج عمره می باشند؟ آیا والدین همسرم الزام به رفتن به حج عمره می باشند؟

پاسخ :
اگر صیغه نذر خوانده اید باید هزینه عمره مفرده ایشان را بعد از حج تمتع بپردازید، و اگر آنها مایل به رفتن نباشند نمی توانید آنها را الزام کنید.

منبع:makarem.ir