پنجشنبه، 11 شهريور 1395

پرسش :

بعضى از روى نگرانى يا احساسات در موارد كوچك نذرهاى سنگينى مى‏كنند و بعد از حلّ مشكل در اداى نذر دچار مشكل مى‌‏شوند. آيا در اين صورت نيز بايد نذر ادا شود؟

پاسخ :
اگر نذر آن قدر سنگین باشد که رجحان شرعى نداشته باشد چنین نذرى باطل است. مثلاً نذر کرده تمام عمرش را روزه بگیرد یا نذر کرده 10 میلیون صلوات بفرستند، در چنین مواردى نذر منعقد نمى‌‏شود.

منبع:makarem.ir