چهارشنبه، 24 شهريور 1395

پرسش :

بنده برای موسسات کار ترجمه کتب فنی مهندسی را انجام می دهم و در این میان کتاب‌هایی را به بنده می دهند که مربوط به انتشارات خارجی است. می خواستم بدانم آیا با توجه به اینکه آن‌ها حقوقشان را برای چاپ و تکثیر کتبشان محفوظ می دانند و اکثر موسسات از ناشران خارجی اجازه نمی گیرند، آیا بنده به عنوان مترجم اجازه دارم که این کتاب‌ها را ترجمه کنم یا نه و آیا پول حاصل از آن حلال است یا خیر؟

پاسخ :
در صورتی که آن‌ها نسبت به ترجمه نیز حقوقشان را محفوظ داشته باشند استفاده از آن اشكال دارد مگر کشورهایی که با مسلمانان عملاً در حال پیکار هستند.

منبع: makarem.ir