پنجشنبه، 25 شهريور 1395

پرسش :

در بسیارى از جنایات و حوادثى که منجر به صدمه پوستى، یا کندن پوست مى گردد، مسلّماً علاوه بر صدمه پوستى، عدم رویش مو نیز حادث مى گردد. آیا براى عدم رویش مو نیز دیه یا ارشى در نظر گرفته مى‎شود؟ آیا تمام موهاى بدن چنین است، یا این که اعضاى بدن از نظر رویش و عدم رویش مو متفاوتند؟

پاسخ :
هر دو دیه دارد، مشروط بر این که موها در موضعى باشد که فقدان آن عیب محسوب شود، مانند موى سر و ابروها و صورت مردان و امثال آن.

منبع: makarem.ir