شنبه، 27 شهريور 1395

پرسش :

با توجّه به اینکه صدور جواز دفن اجساد منوط به معاینه توسّط پزشک قانونى است، و از آنجا که در مرکز پزشکى قانونى بعضى از استان ها به دلیل کمبود امکانات، معاینه متوفّیات توسّط پزشک مرد صورت مى گیرد، آیا از نظر شرعى پزشک مرد مجاز به معاینه جسد زن مى باشد؟ توضیح آنکه معاینه جسد منوط به عریان بودن کامل آن مى باشد.

پاسخ :
این امر شرعاً جایز نیست، باید تلاش کنند پزشک قانونى زن براى اجساد زنان تعیین شود.

منبع: makarem.ir