شنبه، 27 شهريور 1395

پرسش :

اگر پزشک به خاطر فراموشى انواع و علائم بیماری‌ها به خاطر گستردگى موضوع بیمارى شخص را تشخیص ندهد و لذا نداند داروى مناسب چیست و در نتیجه اصلا دارویى تجویز نکند در صورتى که بیمارى تشدید و یا منجر به مرگ گردد، این پزشک در چه حدّى مسؤول است؟ (در صورتى که امکان ارجاع به متخصص باشد).

پاسخ :
وظیفه اش آن است که دخالت نکند و او را به فرد آگاه‎ترى هدایت نماید.

منبع: makarem.ir