شنبه، 27 شهريور 1395

پرسش :

اگر بدانیم یا احتمال بدهیم که یک بیمار در اثر بیماری خاصی مثل برخی سرطان ها به زودی خواهد مرد، آیا مجازیم فقط برای افزایش طول عمر وی هر چند به مدت کوتاه روش‎های درمانی خطرناک و بسیار پرعارضه مثل شیمی درمانی که گاهی عوارض آن شدیدتر از بیماری اولیه است را برای وی تجویز کنیم؟

پاسخ :
در فرض مساله دلیلى بر وجوب و جواز این گونه درمان‌ها نداریم ولى اگر بیمار خودش با علم به این عوارض راضى بشود مانعى ندارد.

منبع: makarem.ir