شنبه، 27 شهريور 1395

پرسش :

با توجّه به این که از بین بردن موى سر و صورت و ابرو دیه معیّن دارد، چنانچه جراحتى مثل متلاحمه یا موضحه سبب از بین رفتن قسمتى از موى سر، یا صورت، یا ابرو شود، به گونه اى که دیگر نروید، به علاوه نقص زیبایى ایجاد شود. آیا هم دیه جراحت، و هم دیه مو، و هم ارش زیبایى گرفته مى شود؟

پاسخ :
فقط دیه جراحت و دیه مو (البتّه به نسبت مقدار مو) پرداخته مى شود.

منبع: makarem.ir