شنبه، 27 شهريور 1395

پرسش :

پرداخت وام هاى قرض الحسنه، با دریافت اقساط وام‌هاى پرداختى ارتباط مستقیم دارد. و هر نوع رکود در دریافت اقساط وام، باعث مشکلاتى در پرداخت وام هاى آتى مى گردد. لطفاً در این مورد به دو سؤال زیر پاسخ فرمایید: الف) آیا اخذ چنین وام‌هایى براى آنان جایز است؟ ب) آیا مى توان، مانند بانک‌هاى دولتى، در برابر هر روز تأخیر در پرداخت قسط وام، جریمه اى با همان فرمول منظور نمود؟

پاسخ :
تاخیر در پرداخت وام از سوى قرض گیرندگان جایز نیست، همان گونه که اخذ جریمه دیرکرد نیز مشروعیّت ندارد.

منبع: makarem.ir