دوشنبه، 5 مهر 1395

پرسش :

بعضی از تكيه ها، حسينيه ها و مساجد چند سالی است كه مراسم عزاداری را فقط در مكان خود انجام می دهند و به خيابان ها نمی روند، با توجه به اين‌كه عزای امام حسين «عليه السلام» هميشه بايد در جامعه جاری باشد تا تأثير بهتری بگذارد، اگر عذر شرعی مانند شيوع بيماری های همگانی مانند آنفولانزای نوع A در كار نباشد، اين كار چه حكمی دارد؟

پاسخ :
به خيابان ها آمدن جایز است، چنانچه در حسينيه ها عزاداری شود جایز است و هر طور صلاح بدانند عمل كنند اشكال ندارد.

منبع: almazaheri.ir