دوشنبه، 5 مهر 1395

پرسش :

چرا عزاداری‌ برای‌ حضرات‌ معصومین‌ علیهم السلام به‌ گستردگی‌ عزای‌ امام‌ حسین‌ علیه السلام نیست‌؟

پاسخ :
زیرا حركت‌ عدالت‌ خواهانه‌ و ظلم‌ ستیزانه آن‌ حضرت‌ گسترده‌تر بوده‌ است‌ و بدین‌ جهت‌ شخص‌ نبی‌ّ مكرّم‌ صلوات الله علیه و همه حضرات‌ معصومین‌ علیهم السلام، به‌ اقامه عزا برای‌ حضرت‌ سید الشهداء ارواحنا فداه‌ اهمّیت‌ ویژه‌ و خاصّی‌ داده‌اند، چرا كه‌ در جریان‌ آن‌ بزرگوار، تحریک عواطف‌ و تنویر عقول‌ به‌ نحو اتم‌ّ و اكمل‌ وجود دارد و شور و شعوری‌ كه‌ در حماسه بی‌ همتا و تمام‌ نشدنی‌ كربلا و عاشورا وجود دارد موجب‌ احیاء و تقویت‌ روح‌ عدالت‌ خواهی‌ و ظلم‌ ستیزی‌ است‌ و به‌ همین‌ دلیل‌، سرّ بقاء تشیع‌ و ادامه حیات‌ پر بركت‌ آن‌ در اقامه عزاداری‌ حسینی‌ است‌ و به‌ همین‌ دلیل‌ هم‌ دشمنان‌ تشیع‌ همیشه‌ به‌ دنبال‌ برچیدن‌ این‌ برنامه عظیم‌ یا كم‌ رنگ‌ كردن‌ آن‌ و یا آمیختن‌ آن‌ به‌ خرافات‌ و اباطیل‌ بوده‌اند، لكن‌ بحمد الله هیچگاه‌ موفّق‌ نشده‌اند و هیچگاه‌ هم‌ موفّق‌ نخواهند شد انشاء الله.

منبع: almazaheri.ir