سه‌شنبه، 6 مهر 1395

پرسش :

در بعضی‌ از مناطق‌، زنان‌ مراسمی‌ را به‌ اسم‌ سفره حضرت‌ ابوالفضل‌ (ع) اجرا می‌کنند یا مجالسی‌ به‌ عنوان‌ جشن‌ عروسی‌ حضرت‌ فاطمه‌ سلام الله علیها برگزار می‌کنند و در آن‌ شعرهای‌ عروسی‌ خوانده‌ و کف‌ می‌زنند و سپس‌ شروع‌ به‌ رقص‌ می‌کنند، انجام‌ این‌ امور چه‌ حکمی‌ دارد؟

پاسخ :
رقص‌ به‌ هر عنوان‌ که‌ باشد و کف‌ که‌ شبیه‌ به‌ رقص‌ است‌ حرام‌ است‌ بلکه‌ مطلق‌ کف‌ زدن‌ در عزاداری‌ها و جشن‌های‌ مربوط‌ به‌ اهل‌ بیت‌ علیهم السلام و در مکان‌های‌ مقدّس‌ نظیر مساجد و حسینیه‌ها اشکال‌ دارد.

منبع: almazaheri.ir