شنبه، 17 مهر 1395

پرسش :

لطفا سوالات زیر را پاسخ دهید: 1) اگر امر دایر باشد بين‌ خواندن‌ نافله مغرب‌ و نماز غفيله‌، كدام‌ يک ترجيح‌ دارد؟ 2) اگر امر دایر شود بين‌ جواب‌ بالا (غفيله‌ يا نافله‌) و تعقيب‌ و دعا مثل‌ تعقيباتی كه‌ در مفاتيح‌ وارد شده‌ است‌، كدام‌ يک مقدّم‌ است‌؟

پاسخ :
گرچه‌ بعضی از بزرگان‌ تعقيب‌ را مقدّم‌ بر نافله‌ دانسته‌اند ولی معلوم‌ نيست‌، بنابراين‌ اگر نمی‌تواند جمع‌ كند به‌ هر كدام‌ كه‌ توجّه‌ بيشتری پيدا می‌كند آن‌ را انتخاب‌ كند.

منبع: almazaheri.ir