يکشنبه، 18 مهر 1395

پرسش :

مردی كه‌ همسر و اولاد نداشته‌ از دنیا رفته‌، وی‌ دو خواهر داشته‌ كه‌ آنها نیز قبل‌ از او از دنیا رفته‌اند، یكی‌ از این‌ خواهران‌ یک پسر و شش‌ دختر و دیگری‌ یک پسر و دو دختر دارند از وی یک میلیون‌ و صد هزار تومان‌ باقی‌ مانده‌ كه‌ وارثین‌ برای‌ تقسیم‌ به‌ توافق‌ نرسیده‌اند، لذا تقاضا دارم‌ بفرمایید چگونه‌ باید تقسیم‌ شود؟

پاسخ :
همه آنها آنچه‌ را میت‌ دارد پسروار دختروار قسمت‌ می‌كنند یعنی‌ هر مردی‌ دو برابر زن‌ ارث‌ می‌برد، بلی‌ اگر خواهر و برادر میت‌ مادری‌ باشند ارث‌ خواهرزاده‌ها و برادرزاده‌ها مساوی‌ است‌ و باید همگی‌ به‌ طور مساوی‌ مال‌ میت‌ را قسمت‌ كنند.

منبع: almazaheri.ir