جمعه، 11 خرداد 1397

پرسش :

برنامه نمازگزاران در این منطقه بدین صورت است که بعد از نماز، تکبیر (همان شعار معروف و اعلام انزجار از دشمنان) خوانده می‌شود و سپس تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها گفته می‌شود. عده‌ای از نمازگزاران بر این اعتقادند که تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها مقدم بر هر چیزی است و فضیلت آن در این است که بدون فاصله بعد از نماز گفته شود؛ این افراد معتقدند شعارهای مذکور مناسب است بعد از تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها، گفته شود، تکلیف ما چیست؟

پاسخ :
به هر نحو که عمل شود، مانعی ندارد و فضیلت تسبیحات حضرت فاطمه سلام الله علیها از همه تعقیبات بالاتر است، لکن وارد نشده است که بلافاصله بعد از نماز انجام گیرد بلکه آنچه وارد شده آن است که نمازگزار تا از جای خودش برنخاسته، تعقیبات را به‌جا آورد و بهتر است مؤمنین در این مسائل با یکدیگر اتحاد و اتفاق نموده و از اختلافات و تفرقه که موجب تقویت دشمن و تضعیف دین می‌شود، پرهیز کنند.

منبع: leader.ir