يکشنبه، 21 آذر 1395

پرسش :

اگر در یوم الشک روزه به نیت ماه رمضان گرفت و بعداً مشخص شد ماه رمضان بوده است، آیا روزه اش صحیح است؟ و اگر روزه نگرفت و مصادف شد با ماه مبارک، آیا باید کفاره بدهد؟

پاسخ :
اگر یوم الشک را به نیت ماه رمضان روزه بگیرد روزه اش صحیح نیست و اگر در یوم الشک روزه مستحبی یا قضایی نگرفته بود و بعد معلوم شد که ماه رمضان بوده است فقط قضا دارد و کفاره ندارد.

منبع: zanjani.net