يکشنبه، 21 آذر 1395

پرسش :

اگر کسی به گمان این که اذان صبح در شهرش چند دقیقه دیرتر از شهر مجاور است در ماه رمضان بر همین اساس امساک را آغاز می کرده، ولی بعدا متوجه شده که این گونه نبوده است و ای بسا اذان هر دو شهر یکی بوده، حال تکلیف در مورد روزه هایش چگونه است، آیا روزه هایش باطل است؟( با توجه به این که امکان دارد بعضی روزها کمی بعد اذان صبح هم چیزی خورده باشد)

پاسخ :
مادامی که یقین ندارد که بعد از طلوع فجر شهر خودش چیزی خورده لازم نیست روزه هایش را قضا کند.

منبع: zanjani.net