يکشنبه، 21 آذر 1395

پرسش :

شخصى در ماه رمضان با خود بازى مى‌کند؛ ولى منى خارج نمى‌شود و علایم جنب هم در او نیست، بعد از ساعتى بول مى‌کند و مایع سفید رنگى خارج مى‌شود که شک دارد منى هست یا نه، حکم روزه‌ى این شخص در صورت قصد انزال یا عدم انزال چیست؟

پاسخ :
در فرض مذکور که انزال منی، مشکوک است، روزه صحیح بوده و تفاوتی بین قصد و عدم قصد انزال نیست، اگر چه احتیاط استحبابی در قضاء است.

منبع: zanjani.net