يکشنبه، 21 آذر 1395

پرسش :

اگر زن و شوهری در ماه رمضان با هم بازی کنند ولی دخول صورت نگیرد و بدون این که قصد خروج منی داشته باشند، آبی از آنها خارج شود، روزه آنها چه حکمی دارد؟ آیا قضا و کفاره نیز واجب است؟

پاسخ :
اگر مطمئن نباشد که منی خارج نمی شود و اتفاقا منی خارج شود، روزه باطل می شود و علاوه بر قضا، کفاره نیز واجب است. آبی که در اوج شهوت از زن خارج می شود حکم منی را دارد. در صورت مشکوک بودن انزال منی، روزه صحیح است.

منبع: zanjani.net