سه‌شنبه، 23 آذر 1395

پرسش :

آیا روزه دار می تواند سر خود را در آب مضاف فرو ببرد. آیا روزه اش باطل می شود؟ حکم فرو بردن سر در حال روزه در آبى که معلوم نیست مطلق است یا مضاف، چیست؟

پاسخ :
ارتماس در آب مضاف مبطل و حرام نیست و اگر در مضاف بودن شک دارد ارتماس جایز است مگر این که قبلا می دانسته مضاف نبوده و الان در مضاف شدن آن شک دارد که در این صورت ارتماس جایز نیست.

منبع: zanjani.net