سه‌شنبه، 23 آذر 1395

پرسش :

کسی که سالیان متمادی مریض است و توانایی روزه و قضای آن را ندارد چه وظیفه ای دارد؟

پاسخ :
اگر عاجز از روزه گرفتن باشد تکلیفی ندارد اگر چه احتیاط مستحب در پرداخت فدیه است ولی اگر می تواند روزه بگیرد ولی روزه برایش ضرر دارد باید به جای هر روز از ماه رمضان که نمی تواند تا سال بعد قضا کند یک مد طعام (که به حساب گندم حدود نهصد گرم می شود) به عنوان فدیه به مسکین بدهد.

منبع: zanjani.net