سه‌شنبه، 23 آذر 1395

پرسش :

مهمانداران و خلبانان هواپیما در بعضی مواقع پرواز براى حفظ تعادل خود در مدت زمان های کوتاه (مثلا هر بیست دقیقه) نیاز مبرم به نوشیدن آب دارند، در این صورت وظیفه آنها در ماه مبارک رمضان، نسبت به روزه هایشان چیست؟

پاسخ :
اگر ترک شغل برایشان حرجی است یا نباید کار را ترک کنند، می توانند روزه نگیرند وبعدا قضای آن را بجا آورند.

منبع: zanjani.net