چهارشنبه، 24 آذر 1395

پرسش :

سال گذشته یک روز از ماه رمضان را به حرام افطار کرده ام و به خاطر ترس از خانواده ام نمی توانستم روزه ها را بگیرم، و ماه رمضان جدید آمده است، بدون این که کفاره قبلی را بدهم، آیا می توانم کفاره روزه را به إطعام تبدیل کنم و به 120 نفر کفاره بدهم؟

پاسخ :
در کفاره جمع نمی توان به جای صیام شصت روز، شصت مسکین را اطعام کرد.

منبع: zanjani.net