چهارشنبه، 24 آذر 1395

پرسش :

جوانی هستم که بعد از بلوغ تا کنون، ملتزم به روزه نبوده ام و افطار به حرام می کردم مثل استمناء و ... و گاهی افطار به حلال می کردم، سپس قصد حرام می کردم. حال بعد از چهار سال توبه کرده ام ولی توانایی برای دو ماه روزه پشت سر هم را ندارم، چه کنم؟

پاسخ :
اگر به جماع و یا اکل و شرب حرام روزه خود را افطار ننموده اید، کفاره جمع بر شما واجب نیست و می توانید برای هر روز 60 مسکین را اطعام دهید و اگر این را هم نمی توانید هر مقدار می توانید به مسکین بدهید و اگر اصلا نمی توانید استغفار نمایید.

منبع: zanjani.net