چهارشنبه، 24 آذر 1395

پرسش :

آیا در پرداخت کفاره به مسکین لازم است به وی گفته شود که آنچه می گیرد عنوان کفاره دارد؟ فرقی بین پرداخت طعام یا قیمت آن وجود دارد؟

پاسخ :
لازم نیست بداند بابت کفاره به وی داده می شود ولی باید طعام به وی تملیک شود بنابراین نمی توان پول را به وی تملیک کرد حتی اگر بداند صرف طعام می کند بله می تواند پول را به وی بدهد تا مسکین به وکالت از وی آنرا برای خودش طعام بخرد.

منبع: zanjani.net