دوشنبه، 20 دی 1395

پرسش :

نظر به این که بعضی دارای دو وطن می‌باشند و نماز و روزه آن‌ها در دو محل مذکور تمام است، آیا مراجعت از محل زندگی به محل تولد یا برعکس برای روزه نیاز به توقف در محل تا رسیدن وقت اذان ظهر می‌باشد یا خیر؟

پاسخ :
اگر امساک نموده و قبل از ظهر به وطن دوم رسیده باید نیت روزه کند چنانچه اگر بعد از ظهر از وطن خود خارج شود روزه اش صحیح است و در غیر این دو صورت روزه اش باطل است.

منبع: zanjani.net