چهارشنبه، 22 دی 1395

پرسش :

اگر روزه داری که روزه مستحبی گرفته به دعوت مومنی افطار کند.آیا هر دو ثواب اجابت دعوت مومن و روزه را برده اند؟ آیا در این مسأله فرقی بین اجابت دعوت مؤمن و غیر مؤمن می باشد؟ آیا فرقی بین دعوت به چیز کم مانند چای و آب میوه و غذا می باشد؟

پاسخ :
هر دو ثواب می برند. اجابت دعوت مومن مستحب است و در نوع غذا در این مسأله فرقی نیست.

منبع: zanjani.net