يکشنبه، 26 دی 1395

پرسش :

بعض از افراد و سازمانها از ما تقاضا می کنند زکات فطره مان را به آنها بدهیم تا از طرف ما توزیع فطره را به عهده بگیرند در حالی که در نزدیکان ما فقرائی هم وجود دارند. آیا دادن فطره به آن افراد کفایت می کند با این که در اطرافیان ما افراد بسیار محتاج هستند؟

پاسخ :
در هر دو کار مخیر هستید ولی پرداخت به ارحام مقدم است و ثواب صله رحم هم دارد.

منبع: zanjani.net