سه‌شنبه، 28 دی 1395

پرسش :

کسانی که تا به حال سال خمسی نداشته‌اند و برای حج یا عمره ثبت نام کرده‌اند و هیچگونه وجوهاتی پرداخت نکرده‌اند آیا باید خمس کل اموالشان را پرداخت کنند یا خمس سپرده حج و یا عمره را پرداخت کنند کافی است؟

پاسخ :
پرداخت خمس واجب است. مسأله صوری دارد که باید نزد عالم به مسائل خمس محاسبه شود. موارد یقینی پرداخت گردد و در موارد مشکوک به احتیاط واجب با مرجع تقلید یا نماینده ایشان مصالحه شود.

منبع: zanjani.net