سه‌شنبه، 12 بهمن 1395

پرسش :

آیا وجوهات شرعیه را می شود به روحانیونی که در هر منطقه‌ای هستند یا با حوزه علمیه قم ارتباط دارند و مدّعی هستند که آن وجوه را به مراجع می‌رسانند پرداخت کرد؟

پاسخ :
در صورتی که اطمینان دارید به مجتهد مورد نظر تحویل می دهند می‌توانید خمس خود را به ایشان تحویل دهید البته در صورتی که از طرف آن مجتهد وکیل نباشند تا زمانی که به مجتهد نرسانده‌اند ذمه مکلف بری نشده است.

منبع: zanjani.net