شنبه، 16 بهمن 1395

پرسش :

با توجه به اينكه در روایات، بسياري از موارد راجحه از منع خروج مسجد استثنا شده اند مانند نماز جمعه و جماعت،‌ اقامه ي شهادت، تشييع جنازه و ... آيا مي توان گفت امور راجحه و مستحبّي همگي در اين استثنا داخل مي شوند؟

پاسخ :
ظاهراً ذکر این موارد منصوصه نیز از باب بیان مصادیق لزوم عرفی یا شرعی بوده است، لذا در فرض عدم لزوم عرفی یا شرعی همین موارد جایز نخواهد بود و تمام موارد راجحه تا به حد لزوم نرسد، جایز نخواهد بود.

منبع: zanjani.net