شنبه، 30 بهمن 1395

پرسش :

اگر زنی را که معتکف است طلاق رجعی دهند، تکلیفش چیست؟ اعتکاف او چه حکمی دارد؟

پاسخ :
در فرض سؤال، اعتکاف مطلّقه باطل است و باید برای نگهداشتن عدهّ به منزل برود و اگر اعتکافش واجب موسّع بوده، باید بعد از خروج از عدّه استیناف کند و اگر واجب معین بوده پس اگر تعین از جهت وقوع طلاق در روز سوّم اعتکاف باشد بعید نیست مخیر باشد بین اتمام اعتکاف و خروج پس از آن و بین ابطال اعتکاف و خروج فوری و اگر تعین از جهت اجاره و نذر و شبه آن باشد باید خارج شود.

منبع: saafi.com