شنبه، 2 ارديبهشت 1396

پرسش :

دختری ۳۳ ساله و مجرد هستم. چند ماه است نظم عادت‏ ماهیانه‏‌ام بهم خورده و هر ۲ هفته یک‌بار خونریزی دارم. از این موضوع خسته و کلافه شده‌ام و البته کمی ترسیده‌ام. لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از دکتر مریم کاشانیان، متخصص زنان و زایمان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران:

حتما باید به پزشک مراجعه کنید و مورد بررسی قرار بگیرید. خونریزی زیاد می‌تواند خطر کم‌خونی را به دنبال داشته باشد. حتما باید آزمایش هورمونی و سونوگرافی از رحم، تخمدان‌ها و لوله‌های آن را انجام دهید تا در نهایت با بررسی نتایج به دست آمده مشکل‌تان تشخیص داده شده و درمان شود.

منبع: salamatism.com