شنبه، 2 ارديبهشت 1396

پرسش :

خانمی ۲۷ ساله هستم. ۳ سال است قصد بارداری دارم ولی به دلیل تنبلی تخمدان باردار نشدم. دور شکمم چربی دارم. وزنم ۶۴ کیلوگرم و قدم ۱۵۸ سانتی‌‏متر است. پزشکم دلیل بیماری‏‌ام را چاقی شکمی اعلام کرده است. لطفا مرا راهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از دکتر مریم کاشانیان، متخصص زنان و زایمان و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران:

مهم‌ترین کاری که باید بکنید کاهش وزن است. بنابراین با یک متخصص تغذیه مشورت کنید و ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانید. قطعا با کاهش وزن بسیاری از مشکل‌ها حل خواهد شد. همچنین باید زیر نظر پزشک‌تان داروهای لازم برای درمان تنبلی تخمدان را استفاده کنید تا به‌ تدریج مشکل‌های‌تان برطرف شود و بتوانید باردار شوید.

منبع: salamatism.com